Incepand din 1 martie 2019 va asteptam la noua adresa: Strada Mehadia nr 41 (incinta Grantmetal)

Reparatii injectoare - Service injectie diesel

Testare, Diagnosticare si Reparatii sisteme de injectie Diesel clasice si common rail
Mechanikus va ofera servicii de testare, diagnosticare pe standuri specializate precum si reparatii pentru pompe de injectie si injectoare diesel, atat pentru sistemele clasice cat si pentru cele common rail.

In cazul in care masina dvs. este echipata cu sistem de injectie common rail, diagnosticarea initiala se va face direct pe masina urmand ca ele sa fie demontate doar cand avem certitudinea defectiunii.

Testare, Diagnosticare si Reparatii POMPE si INJECTOARE DIESEL
Mechanikus poate testa si repara conform specificatiilor producatorului orice pompe Diesel DELPHI (LUCAS), fie ca e vorba de sisteme DPA, DPC, DPCN, EPIC sau Commonrail. Astfel ne adresam si posesorilor de autovehicule Dacia cu injectie Diesel. De asemenea verificam orice tip de injectoare DELPHI, in urma verificarii stabilindu-se ce presupune reparatia.

RESCRIERE CODURI INJECTOR Orice injector care a fost desfacut sau reparat isi schimba caracteristica de injectie si masina il poate exploata corect doar daca acesta este recalibrat, si se genereaza un nou cod si codul se scrie in centrala masinii.

Dotarea cu echipamente Hartridge este singura ce garanteaza generarea noilor coduri si functionarea corecta a motorului. Echipamentele Hartridge pe care le detinem ne permit sa va oferim pompe de injectie si injectoare reparate care au aceeasi calitate si garantie precum injectoarele originale DELPHI, DENSO, SIEMENS VDO, BOSCH sau STNADYNE.

MECHANIKUS ESTE SINGURUL CENTRU SPECIALIZAT IN REPARATII DE INJECTIE DIESEL CARE ESTE CERTIFICAT DE CATRE TOTI PRODUCATORII DE SISTEME DE INJECTIE DIESEL DE PE PIATA: DELPHI, BOSCH, DENSO, SIEMENS VDO SI STANADYNE.