Incepand din 1 martie 2019 va asteptam la noua adresa: Strada Mehadia nr 41 (incinta Grantmetal)

Service AC - Reparatii aer conditionat auto

A.C. Service ofera o gama completa de servicii de aer conditionat si refrigerare. A.C. Service proiecteaza, monteaza, comercializeaza si ofera intregul suport tehnic si de mentenanta in garantie si post garantie pentru instalatii de clima si refrigerare auto.

Pentru toate proiectele sale, A.C. Service utilizeaza numai componente de calitate originala de la producatori mondiali consacrati atât în productia de prim montaj, cât si aftermarket, DELPHI DIAVIA si DENSO.

Aer conditionat pentru autoturisme

Pentru autoturismele livrate de fabrica fara aer conditionat, A.C. Service instaleaza sistemul proiectat pentru respectivul model si motorizarea sa. Sistemele pot fi comercializate sI de catre instalatorii autorizati.

Aer conditionat pentru vehiculele comerciale

Se poate instala atât pentru climatizarea cabinei soferului, cât si pentru zona utilitara, fie pentru transport pasageri (Roof Top Unit), fie pentru marfurile ce necesita un control strict al regimului termic.

Aplicatii speciale

Oferim solutii personalizate pentru climatizarea ambulantelor sau a autovehiculelor de transport medicamente, a echipamentelor industriale si agricole (macarale turn, combine, buldoexcavatoare) dar si a vehiculelor de transport valori sau cu destinatie militara.